turismo rural

Turisme Rural a l’estiu

Si la idea és allunyar-se d’aglomeracions i platges per a gaudir del veritable turisme rural a l’estiu, el bosc mil·lenari d’Angelats t’espera. Una estada on podràs connectar completament amb la naturalesa i amb la calidesa que guarda l’essència rural. Encara no coneixes els nostres boscos? En ells podràs trobar fins i tot una espectacular cascada en recórrer els seus camins i descobrir moltíssimes espècies de fauna i flora que s’amaguen en ells.
Així i tot, si encara no estàs segur de dedicar les teves vacances al turisme rural, avui et parlem més detalladament dels seus avantatges i característiques.

Avantatges de fer vacances rurals

turismo rural en verano

Si t’agrada anar a la muntanya per a allunyar-te de la bullícia i respirar un altre aire, imagina’t dedicar diversos dies a això… Els beneficis són innombrables! Sabem que sou molts aquells als quals la vostra atapeïda agenda i totes les obligacions del dia a dia no us permeten escapar-vos a desconnectar. Per això, és importantíssim aconseguir que les vacances d’estiu realment serveixin per a relaxar-se, i no sols física, també mentalment. Aquesta és la millor manera de tornar a tu a través de la calma i el benestar.

La muntanya sempre oferirà la possibilitat de gaudir del silenci, de romandre en calma i és un lloc on el cel obert a l’aire lliure t’ajuda a desfer-te de la sensació de “velocitat”. A més, les impressionants vistes que els paisatges de muntanya ofereixen mentre fem turisme rural a l’estiu, són, sens dubte, una bona raó per a estimar la bellesa dels paisatges naturals.

Creiem que pocs plaers hi ha en la vida com quan entrem en contacte amb un ambient natural on la temperatura és càlida, però fresca, et renova, et revitalitza… perfecte per a unes vacances rurals, no? Així que, a més dels paisatges i la tranquil·litat, la temperatura és sens dubte una altra dels avantatges de les vacances a la muntanya.

A més, l’aire que corre durant la nit, que també redueix la sensació de calor, fa que el descans sigui de major qualitat, amb el que el gaudi serà per partida doble. La naturalesa fa del descans una mica especial que repercuteix d’una manera positiva en la salut, un altre avantatge per a estiuejar a la muntanya.

Turisme a Espanya i les seves muntanyes

Cada vegada som més aquells que valorem l’enorme plaer de respirar aire pur i creiem que aquest es tradueix en un dels majors avantatges que representa la muntanya en triar-la com a destí d’estiu. Sabies que a més és una magnífica manera de secundar tant la sostenibilitat com el comerç local de les zones de l’interior? L’aposta pel turisme de costa sempre suposa que tothom acudeixi als mateixos llocs, per tant, també estaràs afavorint un mitjà més sostenible i equilibrat i ajudant al comerç local quan acudeixis als pobles de muntanya.

Fer turisme a Espanya i especialment les seves muntanyes, és tota una aventura. Aquest tipus de viatges marca un evident contrast amb el costum de les habituals vacances a la platja, on la bullícia i les aglomeracions són aclaparadores.
turismo rural en verano
Si ets un amant de l’esport i les activitats a l’aire lliure, res com dedicar els teus dies de vacances a el turisme rural a la muntanya, ja que un lloc ple de possibilitats per a realitzar: des d’esports extrems i més “forts” on podràs deixar anar tota la teva adrenalina fins a caminades o rutes a cavall que podràs compartir fins i tot amb els més petits. Realitzant turisme rural d’estiu podràs triar diferents tipus d’activitats en funció de la companyia, les teves aficions o fins i tot de com et sentis a cada moment… tot es torna més “slow” i se simplifica perquè senzillament, gaudis i et deixis portar per la naturalesa.

Abans de practicar activitats a la muntanya

Com a últims consells, heu de tenir en compte aquesta petita llista de coses a considerar abans de fer turisme rural a l’estiu. No oblidem que aquestes zones també requereixen tenir unes certes cures per a evitar contratemps:

  • Mai anem solos a la muntanya
  • Fes una bona planificació de la teva activitat física
  • Cerca informació actualitzada del lloc a visitar
  • Utilitza els equips i vestimentes apropiats
  • Comença la teva activitat a una hora prudent
  • El teu mòbil sempre haurà de tenir la bateria plena

La naturalesa forma part de l’ADN d’Angelats Hotel i de la nostra raó de ser. És per això que creiem que no tindria sentit una experiència a la nostra casa sense gaudir de la muntanya i el que ens ofereix. Per això, durant la teva estada podràs preguntar-nos i t’explicarem totes les possibilitats que ofereixen els nostres boscos i la zona dels Pirineus, perquè ho gaudeixis al màxim.

T’esperem!

  • turismo rural

Turisme Rural a l’Estiu

Turisme Rural a l'estiu Si la idea és allunyar-se d'aglomeracions i platges per a gaudir del veritable turisme rural a l'estiu, el bosc mil·lenari d'Angelats t'espera. Una estada on podràs connectar completament amb [...]