La Santa Restaurante logo
La Santa Restaurante logo

La Santa Restaurant

TRADICIÓ, AROMA
I SABOR

La Santa Restaurante logo

La Santa Restaurant se situa en una església que s’ha transformat al llarg dels temps. Símbol de tradició i avantguarda, en aquest espai es fusiona l’estil victorià original de l’edifici amb la calidesa i frescor de la gastronomia catalana.

En la nostra cuina es presta especial atenció a la qualitat dels nostres ingredients i al procés d’elaboració de cada plat. Cuinem en forn Josper de carbó vegetal, la qual cosa ens permet mantenir el sabor i aroma tradicional de la graella.

L’essència de La Santa es transmet en cada aliment per a oferir una experiència inoblidable en un lloc amb molta història.

La història de La Santa

En el segle XIX la família Batlló va iniciar la seva construcció amb un estil arquitectònic Neo Romànic, concloent la seva obra durant la guerra civil espanyola.

Aquesta església mai va arribar a consagrar-se i així, finalment, va poder convertir-se en el restaurant que és avui dia.

Sostenibilitat i qualitat en els nostres productes

Donem especial importància a la qualitat dels productes que cuinem en els nostres focs, brindant el nostre suport a la comunitat local de ramaders i agricultors per a obtenir aliments de KM0.

Per a nosaltres és fonamental mantenir la filosofia sostenible que sempre han tingut els habitants d’Angelats. Respectem els cicles de creixement natural del producte de temporada per a poder gaudir d’una alimentació i entorns saludables.

Els espais del restaurant

L’interior de La Santa ens convida a visitar la història, amb els seus sostres, parets de pedra i sòls de marbre tan típics d’una església.

I, per descomptat, la fantàstica terrassa que et permet connectar amb la naturalesa que envolta tot l’Hotel Angelats.

Petició Reserva

PETICIO RESERVA RESTAURANT