Cada habitació d'Angelats és
única i irrepetible

El respecte per l’arquitectura original de la casa conforma una identitat exclusiva al Pirineu català. Una decoració que fusiona calidesa, elegància i confort, deixant una petita història que contar en cada estada.

Vestides amb teixits naturals, fusta noble i materials locals, deixen veure espais singulars plens d’encant i història.

Creiem plenament que la desconnexió digital, és un dels pilars per a gaudir de l’experiència d’Angelats, per això les nostres habitacions estan lliures de wifi, repetidors i antenes que puguin pertorbar el descans. A més, la gran majoria de les nostres habitacions no contenen arestes, per a afavorir el lliure moviment de l’energia.

Angelats

Descansa en aquesta habitació interior, on la modernitat i la tradició conviuen, per a crear un ambient acollidor, en el qual poder gaudir de la tranquil·litat d’una nit a la muntanya.

Angelats 1942

L’encant d’aquestes habitacions se sent en cada espai. Restaurades mantenint tots els detalls originals de 1942, fan tan acollidores com úniques, cada visita a Angelats.

Angelats 1942 Familiar

Comparteix en família aquestes habitacions comunicades pel bany i restaurades amb tots els detalls originals de 1942, tal com es disposaven en aquells dies.

Junior suite
Angelats

Aquesta acollidora estada, coronada amb un pretensiós llit King Size, una espectacular ‘boiserie’ tallada a mà, i unes vistes panoràmiques al bosc, són els atributs essencials per a somiar despert i gaudir de la nit més tranquil·la d’Angelats.