Tradició, aroma i sabor

Entre murs i arcs de l’antiga església o a la terrassa amb vistes panoràmiques a la vall, podràs assaborir la nostra filosofia. Producte, qualitat i servei.

La nostra cuina està establerta en les receptes tradicionals del Ripollès, amb la frescor cosmopolita catalana. Tenim opcions 100% ‘plant-based’ i la nostra metodologia és slow food.

La santa restaurant

La Santa pot presumir de tradició i elegància, en estar situat en la nau d’una església i fusionar el seu estil victorià original, amb la calidesa i frescor de la gastronomia catalana.

Els nostres focs cuinen aliments KM0, obtinguts de la terra mitjançant mètodes tradicionals. Fem costat a la comunitat local de ramaders i agricultors. Per això, respectem els cicles de creixement natural del producte de temporada i gaudim de l’àmplia varietat de productes que les collites ens poden proveir. De l’entorn més immediat i de la manera més sostenible.
En La Santa cuinem amb manyaga cada ingredient, en forn Josper amb carbó vegetal. Mantenint el sabor de la graella, l’aroma de la tradició i l’essència de l’autèntic.

La santa bar & lounge

La Santa Bar és un espai multifuncional amb terrassa, desenfadat i ideal per a passar una bona estona sense pretensions i sense obligacions, però acompanyat dels teus. Que et ve de gust beure alguna cosa? Tenim aperitius i exquisits còctels. Alguna cosa per a acompanyar una cervesa freda? Tenim les nostres Santes Braves i més..

Si estàs llegint fins aquí, és que no t’hem convençut perquè ets de dolç. Si, per a tu també tenim una carta de pastissos i dolços calents, que ens demana el cos a mitjan tarda. Racons perfectes per a reunions d’amics, on poder gaudir d’unes tapes o d’un dolç, acompanyant les rialles i les alegries de viure.