Esdeveniments i celebracions

En una ubicació privilegiada del Pirineu català es troba Angelats Hotel, un lloc històric on celebrar tots els moments importants de la teva vida.

Posem a la teva disposició els espais del Saló El Mirador i la Terrassa de La Santa Restaurant, entorns ideals per a acollir noces, aniversaris o reunions familiars i d’amics. També organitzem esdeveniments per a professionals com a reunions de teambuilding, presentacions de producte, seminaris i conferències. Tots dos amb una capacitat màxima de 80 persones.

La Santa Restaurant ens ofereix un servei gastronòmic complet per als teus esdeveniments i celebracions. El nostre restaurant és sinònim d’una elaboració de plats amb productes frescos, ecològics i locals.

Consulta els detalls amb el nostre equip, ens encarregarem d’assessorar-te i proporcionar-te l’ajuda que sigui necessària perquè tot succeeixi com t’imaginaves

Organitza els teus esdeveniments al nostre hotel

El nostre conegut Saló El Mirador, un espai d’interior que alberga 49m2 de superfície i unes vistes panoràmiques a la vall d’Angelats.

Les diferents estades que componen el saló estan dissenyades amb mobiliari en fusta que aporta un toc clàssic i rústic a l’espai. Totes elles decorades amb sofàs, grans taules i cadires a la disposició dels convidats.

Una terrassa per a gaudir a l’aire lliure

La Terrassa de La Santa Restaurant és un lloc idíl·lic amb unes impressionants vistes, un espai idoni per a organitzar celebracions gaudint de l’aire pur de la vall d’Angelats.

Imagina un esdeveniment únic envoltat d’una naturalesa que omple els pulmons de vida.

Alguns dels nostres esdeveniments

En Angelats Hotel organitzem esdeveniments al detall de les necessitats dels nostres clients, oferint un entorn relaxat i acollidor que assegura l’èxit de cada celebració.

Per Angelats ja han passat moltes persones i grups que han volgut compartir grans moments al nostre hotel. Gràcies per confiar en nosaltres i per valorar la màgia que transmet aquest entorn cuidat perquè puguem continuar gaudint d’ell.

Sol·licitar informació

ESDEVENIMENTS