Descobreixi
Angelats

Submergeix-te amb els cinc sentits, en aquest bosc mil·lenari amb una història a cada pas. Descobreix de la mà de la seva flora i fauna, els seus dos millors secrets guardats. El Roure Mil·lenari i La Cascada. Gaudeix les teves rutes i passejos, sense sortir de l’hotel.

Observació
d'estrelles

La situació privilegiada d’Angelats Hotel i l’absència de contaminació lumínica, fan d’aquest lloc, un espai únic per a l’observació de cossos celestes. Si t’agrada mirar les estrelles, o si estudies el cosmos en profunditat, aquí trobaràs tot el que cerques.

Piscina
exterior

(Durant temporada d’estiu)

El millor espai per a relaxar-se sota el cel del Pirineu.Envoltada de boscos, la nostra piscina disposa de totes les comoditats perquè gaudeixis dels dies assolellats i les captivadores postes de sol.

El nostre compromís

“apostem pel turisme responsable i sostenible”

La conservació del medi ambient, el respecte i el foment dels valors socials i culturals del nostre entorn, i el desenvolupament econòmic sostenible de la nostra comunitat, són la nostra prioritat. 
El compromís d’Angelats Hotel és oferir serveis sostenibles i eficients per als nostres clients, proveïdors, empleats i la societat. Treballem per a complir el nostre compromís en integrar els valors i principis associats al desenvolupament sostenible en tots els nostres processos de negoci, així com en la relació amb tots els actors implicats en la nostra activitat.

La nostra responsabilitat corporativa en matèria de sostenibilitat mediambiental, contribueix a la protecció i millora del nostre entorn, per això utilitzem les millors pràctiques disponibles i la innovació tecnològica per a minimitzar els impactes negatius amb actuacions orientades a reduir les emissions de CO2, optimitzar els recursos d’aigua i energia, integrar els valors i tradicions de proximitat, millorar la qualitat dels abocaments i gestionar els residus de manera eficaç.

 

Vall de Ribes

DESTÍ CULTURAL, D'ESPORT & DESCONNEXIÓ

A tan sols 4 minuts de l’hotel, part el tren cremallera que condueix a la Vall de Núria, on pots gaudir amb tota la família, de senderisme o d’esquí de muntanya durant la temporada d’hivern. Durant tot l’any també hi ha múltiples activitats com a passejos en cavall o pony, lloguer de barques o canoes, mini golf, senderisme per a tots els nivells, el Parc Lúdic i el Cau de la Marmota, per als més petits.

Aquest destí al Pirineu català és perfecte per a gaudir de sortides en Bicicleta de muntanya, com també un paradís per als amants del Trail Running. Gaudeix recorrent els circuits en plena muntanya, saltant desnivells i travessant rius. No oblidem altres activitats esportives com a escalada, barranquisme, excursionisme i vies ferrades.

Podem gaudir en cada poble del Ripollès, la cultura catalana en els seus productes artesans, els seus costums i tradicions de la vida en el camp i la muntanya i la gastronomia. 

Per a més informació visiti la web: www.vallderibes.cat