ANGELATSHOTEL

Un oasi de somni a Ribes de Freser

Reservar amb
nosaltres té avantatges

Reservar amb nosaltres té avantatges

Millor Preu
Garantit

Accedeix a Ofertes Exclusives

Assignació
Preferent d’Habitació

Upgrade Gratuït
segons Disponibilitat
Esmorzar Ecològic a la Carta Inclòs

Aigua Km0
de benvinguda

El nostre Hotel

Situat en el cor del Pirineu català, en el municipi de Ribes de Freser, es troba Angelats Hotel. Naturalesa i història són el nostre emblema, acompanyades d’una gastronomia i hospitalitat que et faran sentir com a casa.

El Nostre Hotel

Les nostres habitacions s’han equipat amb tots els detalls imprescindibles per a cobrir les necessitats i comoditats dels nostres hostes.

El nostre propòsit és transmetre l’atenció i l’afecte que dediquem a cada part de la teva estada, perquè puguis sentir i viure plenament l’experiència Angelats.

Esmorzar Angelats

Tradició, Proximitat i Modernitat

Descobriu l’experiència única del nostre esmorzar a la carta amb vistes panoràmiques a les muntanyes. Productes locals, servei càlid i atenció a cada detall fan de cada matí la millor manera de començar el dia.

Regala Angelats

Regala Angelats

Estàs pensant fer un regal personalitzat ? Et proposem una idea: sorprèn la teva parella, familiars o amics amb una estada al nostre hotel. Només has de comprar un xec regal que rebràs en el teu correu electrònic i podràs imprimir des de casa.

XECS REGALS

Desde 200 €
Vive una Experiencia Angelats

Des de 200
Vine a viure una experiència única de sensacions

La Santa Restaurant

Tradició, Proximitat i Modernitat

En La Santa Restaurant la nostra filosofia es tradueix en tradició, proximitat i desenvolupament. La nostra cuina basada en les receptes tradicionals es fusionen amb la frescor cosmopolita catalana.

La Santa se situa en l’antiga església que forma part del complex, construïda amb murs de pedra i enormes arcs, i una gran terrassa amb vistes panoràmiques a la vall d’Angelats.

Bosc Privat

El bosc mil·lenari d’Angelats t’espera. Una estada on podràs connectar completament amb la naturalesa i amb la calidesa que guarda l’essència rural. Encara no coneixes els nostres boscos?

Esdeveniments Angelats

Eventos
Celebraciones

Angelats Hotel és el lloc perfecte per a celebrar els teus esdeveniments, on posem a la teva disposició els espais de la terrassa de La Santa Restaurant i el Saló El Mirador a l’interior de l’hotel.

El nostre equip s’encarrega d’adaptar i personalitzar els esdeveniments i celebracions sobre la base de les preferències dels nostres clients, com a noces, reunions d’amics i familiars o esdeveniments d’empresa, amb el servei gastronòmic de La Santa.

Turisme
Responsable

Apostem fermament en el turisme que contempla la conservació i el respecte del medi ambient, fomentant els valors socials i culturals del nostre entorn.

Angelats Hotel i la filosofia sostenible ens permet ajudar al desenvolupament econòmic de la nostra comunitat, utilitzant una metodologia slow food i energies renovables.

Situació

Situats en un enclavament privilegiat, Angelats es troba a 80 minuts de Barcelona i 75 minuts de Girona. L’estació de muntanya de Vall de Núria de Ribes de Freser es troba a tan sols 5 minuts de la finca.