ANGELATS
HOTEL

Un oasi de
pau & naturalesa

Millor Preu Online

Reservar amb
nosaltres té avantatges

Reservar amb nosaltres té avantatges

Millor Preu
Garantit

Accedeix a Ofertes Exclusives

Assignació
Preferent d’Habitació

Upgrade Gratuït
segons Disponibilitat
Esmorzar Ecològic a la Carta Inclòs

Aigua Km0
de benvinguda

ANGELATS
HISTORIA & TRADICIÓ

Situat en el cor del Pirineu català, en el municipi de Ribes de Freser, es troba Angelats Hotel. Naturalesa i història són el nostre emblema, acompanyades d’una gastronomia i hospitalitat que et faran sentir com a casa.La família *Batlló va donar principi a la seva construcció en el segle XVIII i ha estat restaurada i convertida en l’hotel *boutique que és avui dia per a gaudir d’una experiència única que guardaràs sempre en la teva memòria.

El Nostre Lloc

Naturalesa i història en un oasi
de pau del segle XIX amb més
30 hectàrees de bosc

L’encant de dormir en una residència victoriana

Les nostres habitacions s’han equipat amb tots els detalls imprescindibles per a cobrir les necessitats i comoditats dels nostres hostes. El respecte per l’arquitectura original de la casa conforma una identitat exclusiva al Pirineu català. Una decoració que fusiona calidesa, elegància i confort, deixant una petita història per a contar en cada estada. Vestides amb teixits naturals, fusta noble i materials locals, deixen veure espais singulars plens d’encant i història.

DESCANSAR

Confort, calidesa,
i singularitat

Cada habitación ha sido minuciosamente restaurada, manteniendo la esencia de origen

Esmorzar a la carta ecològic

Descobriu l’experiència única del nostre esmorzar a la carta amb vistes panoràmiques a les muntanyes. Productes locals, servei càlid i atenció a cada detall fan de cada matí la millor manera de començar el dia.

ESMORZAR

Desayuno a la carta
con vistas

Producto local, ecológico, opciones saludables y pequeños pecados

Tradició, proximitat i desenvolupament.

En La Santa Restaurant la nostra filosofia es tradueix en tradició, proximitat i desenvolupament. La nostra cuina basada en les receptes tradicionals es fusionen amb la frescor cosmopolita catalana. La Santa se situa en l’antiga església que forma part del complex, construïda amb murs de pedra i enormes arcs, i una gran terrassa amb vistes panoràmiques a la vall d’Angelats.

LA SANTA
RESTAURANT

La Santa se situa en la capella neo romànica de Santa Isabel d’Hongria amb una terrassa amb vista panoràmica a la vall d’Angelats.
La nostra cuina basada en les receptes tradicionals mediterrànies es fusiona amb la frescor cosmopolita catalana.

Bosc Privat mil·lenari

Angelats Hotel tot un refugi de pau i naturalesa amb un bosc mil·lenari, on podreu gaudir d’agradables rutes a peu, banys de bosc i moments de serenitat en plena naturalesa.

PASSEJAR

Caminar per distracció o per exercici. Descobreix el bosc mil·lenari d’Angelats i els seus secrets.

 

Esdeveniments i celebracions

Angelats Hotel tot un refugi de pau i naturalesa amb un bosc mil·lenari, on podreu gaudir d’agradables rutes a peu, banys de bosc i moments de serenitat en plena naturalesa.

CELEBREM

En una ubicació privilegiada del Pirineu català es troba Angelats Hotel, un lloc històric on celebrar tots els moments importants de la teva vida.

 

Regala Angelats

Regala Angelats

Estàs pensant fer un regal personalitzat ? Et proposem una idea: sorprèn la teva parella, familiars o amics amb una estada al nostre hotel. Només has de comprar un xec regal que rebràs en el teu correu electrònic i podràs imprimir des de casa.

XECS REGALS

Desde 200 €
Vive una Experiencia Angelats

Des de 200
Vine a viure una experiència única de sensacions

SOSTENIBILITAT

La conservació del medi ambient, el respecte i el foment dels valors socials i culturals del nostre entorn, i el desenvolupament econòmic sostenible de la nostra comunitat, són la nostra prioritat.

Situació

Situats en un enclavament privilegiat, Angelats es troba a 80 minuts de Barcelona i 75 minuts de Girona.
L’estació de muntanya de Vall de Núria de Ribes de Freser es troba a tan sols 5 minuts de la finca.