En un bosc mil·lenari de 50 hectàrees,
conviuen amplis senders, natura viva i tradició.

Benvingut al secret millor guardat del Pirineu, Angelats

En el bosc mil·lenari d’Angelats, es troba la renovada residència senyorial de la família Batlló, datada del S.XVIII. 
Natura, història, gastronomia i hospitalitat es fan ressò en cada racó de la finca, per a sentir una experiència única al Pirineu.

Sobre el Covid-19

La nostra prioritat és poder continuar oferint un servei excel·lent i càlid als nostres hostes. És per això que, a causa del COVID-19, hem actualitzat rigorosament els nostres procediments operatius, segons els criteris de l’Organització Mundial de la Salut, per a garantir la salut i el benestar a Angelats.

En cas de tenir algun dubte sobre com seria la seva estada amb nosaltres, si us plau contacti amb l’hotel en reservas@angelats.es

ANGELATS

Envoltat d’un bosc mil·lenari, amb amplis senders a recórrer, les 20 habitacions d’Angelats Hotel situades en una casa senyorial de 1942, descobreixen una experiència única al Pirineu.

Reformades mantenint tots els detalls originals i incorporant modernes comoditats, conviuen en plena natura amb una gastronomia de producte local, plena de sabors i aromes tradicionals.

Els primers indicis d’Angelats ens porten a l’any 918, on es va constituir un petit assentament, gràcies a la seva riquesa en recursos i el resguard de la vall. Per als habitants d’aquell temps, era molt important la seva relació amb l’aigua d’aquestes terres, ja que consideraven que tenia propietats curatives.

Els anys van passar i els següents vestigis esdevenen l’any 1892…

Cada habitació d’Angelats és única i irrepetible. El respecte per l’arquitectura original de la casa conforma una identitat exclusiva al Pirineu català. Una decoració que fusiona calidesa, elegància i confort, deixant una petita història que contar en cada estada.

Vestides amb teixits naturals, fusta noble i materials locals, deixen veure espais singulars plens d’encant i història.

tradició, aroma i sabor

Entre murs i arcs de l’antiga església o a la terrassa amb vistes panoràmiques a la vall, podràs assaborir la nostra filosofia. Producte, qualitat i servei. Producto, calidad y servicio.

La nostra cuina es basa en les receptes tradicionals del Ripollès, amb la frescor cosmopolita catalana. Tenim opcions 100% ‘plant-based’ i la nostra metodologia és slow food.

Una ubicació ideal per a gaudir de la vida a la natura

I tornar a la tranquil·litat total que t’oferim en aquest entorn privat pensat per al teu descans

Contacta'ns

Ctra. N-260 km. 128 Campelles, Girona 17534
reservas@angelats.es
(+34) 972 783 515